Električna kosilica Stiga Collector 35 E

925,00 kn

Stiga Collector 35 E je lagana i kompaktna električna kosilica modernog dizajna, namijenjena za održavanje manjih vrtova i okućnica površine do 300 m².

Nema na zalihi

Podijeli s prijateljima

Stiga Collector 35 E je lagana i kompaktna električna kosilica modernog dizajna, namijenjena za održavanje manjih vrtova i okućnica površine do 300 m². Pogonjena je elektromotorom od 1000 W, što je čini tišom prilikom rada. Sadrži platneni sakupljač kapaciteta 30 litara s mjeračem, koji signalizira kada je košara napunjena. Omogućuje dva načina košnje: sakupljanje i stražnje izbacivanje, a podesiva je i visina rezanja u tri različita položaja, u rasponu od 25 do 65 mm. Mala težina, sklopive ručke i centralni rukohvat na sredini kosilice, omogućuju jednostavan transport.

Dodatne informacije

Težina 13 kg
Kataloški broj

Brand

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.