Električna kosilica Stiga Combi 40 E

1.495,00 kn

Stiga Combi 40 E je lagana i kompaktna ručna kosilica, pogonjena elektromotorom od 1600 W, što je čini tišom prilikom rada.

Nema na zalihi

Podijeli s prijateljima
Stiga Combi 40 E je lagana i kompaktna ručna kosilica, pogonjena elektromotorom od 1600 W, što je čini tišom prilikom rada. Sadrži sakupljač kapaciteta 40 litara s prozorom kroz koji se promatra napunjenost košare, a uz pomoć praktične ručke jednostavno se prazni. Omogućuje 3 načina košnje: sakupljanje, stražnje izbacivanje i malčiranje, dok se visina rezanja može podesiti na 6 različitih položaja, u rasponu od 25 do 75 mm. Ručka se može prilagoditi u dva različita položaja pomoću sustava za brzo otpuštanje, a uz to je i lako sklopiva, što je čini jednostavnom za skladištenje. Namijenjena je održavanju površina do 900 m².

Dodatne informacije

Težina 13 kg
Kataloški broj

Brand

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.