Kosilica AS Motor 53 2T ES 4WD (profesionalna)

27.300,00 kn

AS Motor 53 2T ES 4WD je profesionalna kosilica za održavanje do 2500 m². Pogon na sva četiri kotača omogućuje košnju na kosinama, nejednakom i brdovitom terenu.

Nema na zalihi

Podijeli s prijateljima

AS Motor 53 2T ES 4WD je profesionalna kosilica za održavanje do 2500 m². Pogon na sva četiri kotača omogućuje košnju i u ekstremnim uvjetima, kao što su kosine, nejednak i brdovit teren. Pokreće ju dvotaktni motor koji je jedini na svijetu sukladan s EU Direktivom o emisijama 97/68/EC. Dvotaktni motor zadržava podmazivanje motora neovisno o poziciji te omogućuje rad na kosinama od 45 stupnjeva i više, bez rizika od oštećenja motora. Uz to, tvornički je opremljen s funkcijom EasyStart, CDI digitalnim sustavom paljenja koji upola smanjuje broj okretaja potrebnih za pokretanje. Visoki broj okretaja dvotaktnog motora omogućuje punu snagu kod visoke, mokre trave, dok treći ležaj koljeničaste osovine, nosač sigurnosnog noža i diskovi trenja na bočnom nožu štite motor u slučaju neprimijećenih prepreka.

Model AS 53 2T ES 4WD ima odlično prianjanje zahvaljujući velikim, dubokim utorima pogonskih kotača. Brzina pogona se na praktičan način pomoću variomata može prilagoditi uvjetima. Mehanički pogon na svim kotačima kosilicu samostalno usporava prilikom kretanja nizbrdicom. Visina rezanja može se postaviti u 6 razina u rasponu od 30 do 100 mm. Jednostavno reže travu visine do 40 cm.

 

Prednosti kosilice

Motor pogodan za kosine
Jedini dvotaktni motor iz AS-a s funkcijom EasyStart ima neovisnu poziciju za podmazivanje, čime omogućuje siguran rad čak i na strmim kosinama.

Ležaj osovine noža štiti motor
Treći ležaj koljeničaste osovine i diskovi trenja na nožu za malčiranje osiguravaju optimalnu zaštitu motora.

Mobilnost preko pogona na sve kotače 
Pogonom na sve kotače, stražnja kočnica i brzina za kretanje unatrag idealni su za jarke, brda, nasipe ili kosine. Uz to, pogon na sve kotače osigurava kontinuiranu brzinu kretanja nizbrdicom i povećanu sigurnost na strmim kosinama.

Varijator
Varijabilna prilagodba brzine omogućuje optimalan rad u svim radnim uvjetima.

 

Dostupno kao pribor:
  • sakupljač trave, s bočne strane
  • dvostruke gume AS 21, AS 26, AS 53, AS 53 4WD - za dodatnu vuču na kosinama
  • štitnik od granja - zaštita prilikom košnje oko drveća
  • stražnja kočnica
  • komplet za malčiranje

* Pribor se kupuje zasebno i nije uključen u cijenu kosilice.

Dodatne informacije

Težina 67 kg
Kataloški broj

G04300102

Proizvođač motora

AS Motor

Naziv motora

AS 165 ES

Radni obujam

165 сm³

Snaga motora

2,8 kW @ 2800 rpm

Spremnik goriva

5,0 lit.

Širina košnje

53 cm

Visina košnje

30 – 100 mm

Podešavanje visine košnje

6 pozicija

Maksimalna visina trave

40 cm

Dimenzije stroja

178 x 82 x 99 cm

Brand

AS Motor

AS Motor proizvodi kosilice za visoku travu i malčiranje za profesionalce i privatne korisnike. Naše kosilice su poznate po svojoj iznimnoj kvaliteti i performansama u ekstremnim uvjetima, kao što su nagibi koji dosežu 35 stupnjeva i visoka trava i gusta šikara. Poznati u cijelom svijetu po svojoj inovativnoj tehnologiji, AS Motor strojevi su 100% proizvedeni u Njemačkoj