Kosilica Husqvarna 64

SKU: 2311 Kategorija: Oznake: , ,

1.250,00 kn

Husqvarna 64 je jednostavna kosilica na guranje, odličnih katakteristika i rezultata košnje. Idealna je za manje travnjake.

Nema na zalihi

SKU: 2311 Kategorija: Oznake: , ,
Podijeli s prijateljima

Husqvarna 64 je jednostavna kosilica na guranje, odličnih karakteristika i rezultata košnje. Idealna je za košnju manjih travnjaka, ali i travnjaka koji se ne održavaju često, odnosno lagano se koristi čak i u visokoj travi.  Opremljena je posebno ojačanim noževima, koji daju izvrsne rezultate košnje. Pokošena trava je zbog specifičnog oblika noževa sasvim usitnjena te služi kao prirodno gnojivo travnjaku. Kuglični ležajevi u kotačima maksimalno smanjuju otpor kotrljanja, a samim time i napor prilikom košnje. Omogućuje odličan otkos bez potrošnje goriva.

 

Čvrsti kotači

Omogućuju lagano kotrljanje po tlu, što uvelike olakšava rad.

Podešavanje visine reza

Visina košnje podesiva je do 55 mm.

Dodatne informacije

Težina 8.7 kg
Kataloški broj

964 95 40-03

Materijal reznog kućišta

Čelik

Pogonski sistem

Na guranje

Način košnje

Cilindrični noževi

Širina košnje

40 cm

Visina košnje

12 – 56 mm

Podešavanje visine košnje

Ručno (4 pozicije)

Prednji kotači

221 mm

Materijal kotača

Plastika

Brand

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.